2017. ápr 25.

Spórolj 12 000Ft-ot Apple alkalmazásokon!

írta: AppRadar
Spórolj 12 000Ft-ot Apple alkalmazásokon!

Ingyenesen letölthetők a legjobb irodai alkalmazások az AppStore-ból. Arról a három alakalmazásról van szó, amik letöltése 3*9,99 dollárba, azaz csaknem 8600Ft-ba került eddig.img_3527.PNG

 


Ha eddig szövegszerkesztőre, táblázat kezelőre vagy prezentáció készítőre volt szükséged, három lehetőséged volt: Microsoft alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint), amik ellen szól, hogy, ugyan az app ingyenes, de Office365 regisztráció nélkül nem lehet menteni saját dokumentumokat.
Másik lehetőségként ott voltak a Google-ös alkalmazások (Docs, Sheets, Slides), ezekhez külön szükség van Google Account-ra, ami manapság már mindenkinek van, de azért mégsem eredeti, Apple rendszerre tervezett programokról van szó...
És harmadikként, az Apple megoldása erre a problémára, összesen 8 600Ft-ért volt elérhetó - eddig -. Mostantól viszont mindenféle egyéb költség vagy regisztráció nélkül a Pages, Numbers és a Keynote ingyenesen áll rendekezésedre, ami nagy szó, egy olyan vállalattól, ami a túlárazott termékeiről híres.

img_3528.PNG
Az Apple alkalmazásai mellett szól, hogy ezeket kifejezetten iOS rendszerre tervezték, nem csak egy már létező alkalmazás átemelt verziójáról van szó, ráadásul, személyes tapasztalatom szerint sokkal egyedibb és különlegesebb nézőpontból közelítik az irodai alkalmazások működését a konkurens fejlesztőkkel szemben.
Pages-ben például elég sok kreatív sablon van, amik nagyon jól jönnek, ha az ember kevés idő alatt valami esztétikusat szeretne összedobni.
A Keynote egyik nagy előnye például az is, hogy az Apple a saját eseményeinek előadádiáit is ezzel a programmal készíti, tehát elég erőteljes alkalmazásról van szó.
img_3529.PNGÉs igen, a címben 12 000Ft-nyi alkalmazásról volt szó, most viszont csak 8 600-nál járunk. További 3 400Ft-al árazta le az Apple az iMoovie és GarageBand appokat, amikkel kreatív videókat és zeneszámokat dobhatunk össze némi munkával, ha van hozzá kis tehetségünk.

Ha nemrég 32 GB-os vagy nagyobb tárhelyű, iOS 10 vagy újabb rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch készüléket vagy Macet vásároltál, akkor lehet, hogy ezek az Apple-alkalmazások már telepítve vannak a készülékre, de a régebbi  biztosan nem voltak eddig, mostantól viszont már ezekre is letölthetők.

Szólj hozzá

olcsóbb iPhone AppStore Word Excel Keynote Office Numbers Applikáció PowerPoint Pages