2017. ápr 28.

iMessage funkciót koppintott a Galaxy S8

írta: AppRadar
iMessage funkciót koppintott a Galaxy S8

A Galaxy S8 már számos országban elérhető, így sorra jelennek meg olyan bejegyzések és videók, amik az új készülék rejtett funkcióit, újdonságait fedik fel.

img_3569.JPG

 

A Samsung ezúttal egy nagyon hasznos kis funkciót csempészett az új üzenetküldő alkalmazásába, amit az iMessage, Messenger és WhatsApp felhasználók már jól ismerhetnek.

Ahogyan azt a SamMobile is írja, az új üzenetküldőben mostantól elérhető a linkek előnézete opció, amivel anélkül is betekintést nyerhetünk az átlinkelt oldalba, hogy megnyitnánk azt a böngészőnkben. Az új feature egyszerű, de mégis nagyszerű megoldást kínál arra, hogy tudjuk, mire számíthatunk, ha megnyitjuk az üzenetben kapott linkeket.

img_3570.JPG

Ahhoz, hogy működjön ez az új funkció a Galaxy S8-adon, nem kell semmit aktiválni, ha valaki küld neked egy üzenetet, abból automatikusan készít az app egy előnézeti képet, alá pedig beszúr néhány sort a honlap tartalmából.

Talán nem is új funkcióként kellene ezt a kis trükköt bemutatni, mert ezt már eddig a legtöbb chat app eddig is tudta.Ha viszont mégsem tetszene ez a feature, akkor egy mozdulattal kikapcsolható az új Samsung készüléken, mégpedig a következő módon: a beállítások menüpontban deaktiváljuk ezt a funkciót.

 

 

Képek:
Zac Epstein BGR
SamMobile
Szólj hozzá

funkció Samsung iPhone iMessage GalaxyS8