2017. máj 01.

Hasznos funkcióval bővül a Google keresőapplikációja

írta: AppRadar
Hasznos funkcióval bővül a Google keresőapplikációja

Hamarosan a Google magyar nyelvű alkalmazásában is elérhető lesz az a funkció, ami könnyebbé teszi a zenék és filmek felfedezését és az alkalmazások közti váltást.
google-ujdonsag-alkalmazas.jpeg
Mostantól, ha a Google alkalmazásban filmekre vagy zenékre keresel az iPhone-odon, nem csak az eddig megszokott információk jelennek meg a találatok között, hanem iTunes, Hulu, Amazon Video, Google Play, YouTube, és Spotify linkek is, amelyek automatikusan átirányítanak minket az alkalmazásokba, hogy ott folytassuk a tartalom felfedezését. 
Ha az új "Available on" ikonok egyikére bökünk, akkor a link automatikusan átirányít bennünket a szolgáltatás oldalára, ahol egyből meg is kezdhetjük a zenehallgatást vagy filmnézést. A Google továbbá a lehetséges költségeket is megjeleníti, ha ezek felmerülnek.
google-uj-fukcio-elerheto.PNG
A zenei keresések Apple Music és Pandora linkeket is ajánlanak, de természetesen így sem kerülhetjük meg az előfizetésünk szabta korlátokat.
A keresőóriás hamarosan bevezeti ezt a funkciót a magyar oldalukra is, sőt, nemsokára az AppStore-ból letölthető Google alkalmazásban is elérhetővé válik.
Szólj hozzá